EN / RO

VIITORUL SE ÎNVAȚĂ

Avenor

Vino alături de Vanessa și Tudor la Liceul Internațional Avenor

Am deschis sesiunea de admiteri 2018-2019

about

Despre Avenor

Avenor College este o instituție educațională non-profit, o școală internațională bilingvă ancorată în cultura românească. Co-creăm pentru fiecare dintre elevii noștri între 2 și 18 ani experiențe de învățare stimulante care le formează competențele pentru viitor. Viziunea noastră este să creăm un reper educațional pozitiv și inovativ în România.

Anul acesta, vom avea prima promoție de absolvenți ai Liceului Internațional Avenor.

Absolvenții Liceului Internațional Avenor vor fi pregătiți pentru admiterea la cele mai bune universități din lume și, desigur, din România. Examenele finale din sistemul Cambridge (A Level) sunt echivalentele Bacalaureatului românesc.

Elevii remarcabili care dețin un portofoliu personal cu rezultate academice excepționale, completate de activități extracurriculare pot beneficia de programul de burse Avenor.

Tudor Tudor își construiește un viitor în industria auto

Tudor își dorește să creeze designul inovator al mașinilor din următoarele decenii. Pasiunea lui se reflectă într-un mix eclectic de materii preferate - fizică, desen și matematică - pe care le studiază în clasa a 10-a la Liceul Internațional Avenor. A ales acest liceu pentru că a avut încredere că toată echipa școlii îl va pregăti pentru succes și a găsit mediul potrivit în care să își atingă potențialul într-o lume mereu în schimbare și mereu provocatoare.

Vanessa Vanessa, viitor designer

Vanessa are rigoarea unui matematician și pasiunea unui artist. Este elevă în clasa a 10-a la Liceul Internațional Avenor și încă explorează opțiuni de carieră în domeniul artistic, fie că va fi vorba despre arhitectură, design interior sau design vestimentar. Apreciază îndrumarea profesorilor și atenția cu care aceștia îi examinează munca. De asemenea, consideră că activitățile diverse în care este implicată o ajută să-și îmbunătățească abilitățile de time management și să iasă din zona de comfort.

Ce spun părinții

×

Success!
Mulțumim!
În curând, veți fi contactat cu detalii privind admiterea la Avenor International High School.

Vrei să vii la Avenor? Începe de aici:

TRIMITE

Vă rugăm completați numele.

Vă rugăm completați e-mailul.

Vă rugăm completați nr. de telefon.

E-mail admissions@avenor.ro

Phone 0737 043 480

Facebook AvenorHighSchool

Nu vom folosi niciodată datele personale fără permisiune.

Testimonial Tudor

Simona Gureșu, mama lui Tudor

Am observat că Tudor pleacă cu drag la școală și vine acasă plăcut impresionat de fiecare zi petrecută la școală. În doar câteva luni s-a integrat, simte că aparține acestui loc și este foarte mândru de școala lui. Și știu că acest lucru a fost posibil datorită oamenilor minunați care se implică din tot sufletul în crearea unui cadru excepțional pentru învățare. Cred că Liceul Internațional Avenor este cel mai potrivit loc pentru ca Tudor să evolueze și să-și împlinească visurile profesionale, dar și să fie fericit.

Testimonial Vanessa

Adina Voiculescu, mama Vanessei

Copiii mei (Vanessa și Andrei) se potrivesc foarte bine profilului Avenor. Cresc frumos, vin cu plăcere la școală și aceste lucruri sunt dovada că se află în locul potrivit. La Avenor nu există vorbe și promisiuni deșarte. Lucrurile se întâmplă. Copiii mei vor termina școala cu un bagaj de cunoștințe practice – abilități de comunicare, crearea unui plan de afaceri, idei despre cum se înființeaza o companie – pe care le vor folosi în viața de zi cu zi.