EN / RO

VIITORUL SE ÎNVAȚĂ

Avenor

Vino alături de Vanessa, Tudor și Selin la Liceul Internațional Avenor

Am deschis sesiunea de admiteri pentru 2017-2018

about

Despre Avenor

La Liceul Internațional Avenor ne îndemnăm elevii să își găsească punctele forte și să își croiască propriul drum. Prin colaborarea dintre elevi, profesori și părinți, creăm împreună cel mai bun viitor posibil pentru fiecare membru al comunității și pentru fiecare dintre noi atât în cadrul, cât și în afara școlii.

Deschidem procesul de admitere pentru ultimii 2 ani de liceu (clasele a XI-a și a XII-a)

Suntem un liceu internațional acreditat Cambridge și ne pregătim riguros elevii pentru a excela în disciplinele studiate pentru examenele IGCSE și A Level, organizate de Cambridge International Examinations: limbi străine, științe, matematică, științe umaniste și științe sociale. Ne mândrim să fim o școală selectivă. Programa noastră este diversă și cuprinde activități desfășurate atât în clasă, cât și în afara ei. Elevii învață despre antreprenoriat, leadership, provocări globale, serviciu comunitar, sport și arte. Elevii români studiază limba și literatura română. La terminarea liceului vor fi cu toții pregătiți pentru admiterea la cele mai bune universități din lume și, desigur, din România. 

Avem un program de burse pentru elevii remarcabili care dețin un portofoliu personal cu rezultate academice excepționale și realizări în cadrul activităților extracurriculare.

Elevii noștri

Selin Selin devine
viitorul medicinei

Selin este o tânără afectuoasă, care dorește să devină doctor de renume mondial. Este sociabilă și gata să sară în ajutor, dar în același timp e concentrată și ambițioasă. A fost mereu curioasă să afle mai multe despre lumea care o înconjoară, și acum are un scop clar. Selin a ales medicina deoarece combină știința avansată cu empatia și latura umană.

De asemenea, a ales Liceul Internațional Avenor pentru că aduce laolaltă profesori pasionați și elevi care gândesc la fel. Se pregătește pentru cele mai bune școli de medicină din lume, care cer rezultate academice excelente, o educație completă și o bună pregătire pentru viață.

Tudor Tudor devine
viitorul industriei auto

Tudor este un elev entuziast care vrea să creeze designul inovator al mașinilor din următoarele decenii. Nu va fi vorba doar de estetică, ci de Design cu D mare. El își imaginează mașini care arată mai bine, dar care sunt și mai eficiente energetic și mai sustenabile, iar pasiunea lui se reflectă într-un mix eclectic al materiilor lui preferate: fizică, desen și matematică.

Tudor știe că are nevoie de un liceu excelent pentru a fi admis ulterior la o facultate care să-i permită accesul la cariera dorită în design auto. A ales Liceul Internațional Avenor deoarece a avut încredere că toată echipa școlii îl va pregăti pentru succes și a găsit mediul potrivit în care să își atingă potențialul într-o lume mereu în schimbare și mereu provocatoare.

Vanessa Vanessa devine
viitorul designului

Creativitatea și inovația sunt motivații puternice pentru Vanessa, care a decis deja că-și dorește o carieră în domeniul artelor. Încă explorează dacă va fi vorba despre pictură, arhitectură, design de interior sau chiar design vestimentar. Între timp, consideră că Liceul Internațional Avenor îi oferă mediul perfect în care poate combina pasiunea ei pentru matematică cu dragostea pentru arte.

Prin studierea corpului uman, a designului vestimentar și de interior, Vanessa simte că se pregătește pentru o carieră de care se va bucura. În același timp, rigurozitatea cu care profesorii îi examinează munca îi dau încredere că va fi perfect pregătită pentru examenele Cambridge.

Ce spun părinții

×

Success!
Vă mulțumim pentru interes!
Vă vom contacta în termen de o zi lucrătoare.

Vă interesează? Completați datele de contact:

Contactați-mă

Vă rugăm completați numele.

Vă rugăm completați e-mailul.

Vă rugăm completați nr. de telefon.

E-mail office@avenor.ro

Phone 0737 043 480

Facebook AvenorHighSchool

Nu vom folosi niciodată datele personale fără permisiune.

Testimonial Selin

Asil Ersoydan, tatăl lui Selin

Cel mai important lucru pe care Liceul Internațional Avenor l-a adus în viața lui Selin a fost faptul că i-a crescut încrederea în sine. Acasă ne spune cât de confortabil se simte să vorbească în public, să își exprime opiniile. Se înțelege bine cu toți colegii ei și povestește despre toți profesorii care sunt dispuși să o ajute (chiar și cei care nu predau la clasa ei). Lucrul acesta o face să meargă la școală cu multă plăcere și bucurie. Sunt convins că la terminarea liceului atât Selin, cât și toți absolvenții de la Avenor vor avea o educație completă, vor fi sociabili, încrezători, vor fi oameni de succes și – cel mai important – fericiți.

Testimonial Tudor

Simona Gureșu, mama lui Tudor

Am observat că Tudor pleacă cu drag la școală și vine acasă plăcut impresionat de fiecare zi petrecută la școală. În doar câteva luni s-a integrat, simte că aparține acestui loc și este foarte mândru de școala lui. Și știu că acest lucru a fost posibil datorită oamenilor minunați care se implică din tot sufletul în crearea unui cadru excepțional pentru învățare. Cred că Liceul Internațional Avenor este cel mai potrivit loc pentru ca Tudor să evolueze și să-și împlinească visurile profesionale, dar și să fie fericit.

Testimonial Vanessa

Adina Voiculescu, mama Vanessei

Copiii mei (Vanessa și Andrei) se potrivesc foarte bine profilului Avenor. Cresc frumos, vin cu plăcere la școală și aceste lucruri sunt dovada că se află în locul potrivit. La Avenor nu există vorbe și promisiuni deșarte. Lucrurile se întâmplă. Copiii mei vor termina școala cu un bagaj de cunoștințe practice – abilități de comunicare, crearea unui plan de afaceri, idei despre cum se înființeaza o companie – pe care le vor folosi în viața de zi cu zi.